Ondersteun Privacy First

U KUNT ZELF IETS DOEN: STEUN PRIVACY FIRST!

Stort uw donatie op IBAN-rekeningnummer NL95ABNA0495527521 t.n.v. Stichting Privacy First te Amsterdam.

Velen voelen onbehagen over de voortgaande aantasting van hun privacy en willen iets doen maar weten niet hoe of wat. Steun Privacy First met raad, daad en/of een donatie. Dan kunnen Stichting Privacy First en haar vrijwilligers, advocaten, juristen en wetenschappers aan een privacyvriendelijke toekomst blijven werken.

ANBI_logo-rond-schaduwStichting Privacy First is door de Belastingdienst erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). In het algemeen kunt u uw donatie aan Privacy First daarom volledig van de belasting aftrekken. Bij de Belastingdienst kunt u uw eigen situatie nagaan op deze aparte rekenpagina. Er is ook een privésite over ANBI. Het komt erop neer dat zolang uw giften hoger zijn dan 1% en lager dan 10% van uw drempelinkomen, al deze giften aan Privacy First aftrekbaar zijn. Het enige dat u hoeft te doen is het daadwerkelijk af te trekken en de bankoverschrijving bewaren. Als u uw donatie aan Privacy First overmaakt is het raadzaam daarbij het woord “donatie” te vermelden zodat er nooit onduidelijkheid bij de Belastingdienst kan ontstaan. Desgewenst kan Privacy First u vooraf een factuur toezenden t.b.v. uw donatie, met een door uzelf gekozen bedrag. Neem hiertoe contact met ons op.

Wilt u liever anoniem doneren? Dat kan sinds kort via de donatiemodule van Stichting GeefGratis: http://www.geef.nl/doel/privacyfirst.

Het gaat erom effectief te zijn. Stichting Privacy First voert daarom rechtszaken en juridische procedures waarmee een wet kan worden gecorrigeerd die de samenleving de verkeerde kant opstuurt. Daarnaast voeren wij soms bewustmakingsacties zoals de succesvolle GemeenteGarantieBrief, de campagne SpecifiekeToestemming.nl en onze actie tegen kentekenparkeren. Vanzelfsprekend werken wij waar mogelijk samen met andere privacyorganisaties, juristen, wetenschappers, mensenrechtenorganisaties en particulieren.

Een rechtszaak is zo duur dat de overheid zich in feite zo vrij als een vogeltje voelt om uw vrijheden onbeperkt in te perken, want welke burger kan 5 jaar wachten en €100.000 voor een proces ophoesten? Daar komt nog bij dat in een proces de overheid onbeperkt veel geld kan uitgeven, namelijk UW belastinggeld. Door Privacy First financieel te steunen, kunnen wij collectieve rechtszaken voeren die voor alle burgers gelden.

Als u nu niets doet, zijn we over vijf jaar allemaal de klos. Zo simpel ligt dat. In de pers, op onze website en in onze jaarverslagen kunt u lezen hoe snel het allemaal gaat.

Stort uw financiële bijdrage rechtstreeks zonder dat u een formulier hoeft in te vullen op IBAN-rekeningnummer NL95ABNA0495527521 t.n.v. Stichting Privacy First te Amsterdam (BIC: ABNANL2A.) Of stort uw bijdrage hieronder via de vertrouwde omgeving van uw eigen bank, via iDEAL.

Ideal_Logo

{loadposition jumi}