donatieknop english

Ons Kernteam

Privacy First staat onder leiding van een aantal gepassioneerde vakmensen, aangevuld met enthousiaste en bedreven vrijwilligers.

Ook helpen?

Versterk ons team

Robbie van Herwerden, juridisch onderzoeksmedewerker

Robbie van Herwerden, juridisch onderzoeksmedewerker

Robbie van Herwerden bevindt zich momenteel in de laatste fase van haar studie HBO-Rechten aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Tevens volgde zij aan de HvA de Minor Working in an International Legal Environment. Als nevenactiviteiten zit zij in de Opleidingscommissie en neemt zij zitting in het College van Beroep voor de Examens. 

Tijdens haar studie heeft Robbie haar meewerkstage gelopen bij Stichting Privacy First. Nu is zij part-time medewerker van Privacy First en doet voornamelijk juridisch onderzoek naar o.a. wetsvoorstellen, jurisprudentie en wet- en regelgeving. Daarnaast ondersteunt zij de directeur van Privacy First bij de dagelijkse werkzaamheden. Naast deze werkzaamheden schrijft zij haar afstudeerscriptie bij Privacy First over het wetsvoorstel Wet zeggenschap lichaamsmateriaal.  

Robbie zet zich al jaren in voor burgerrechten. Zo was zij mede-oprichter van een lokale politieke partij in Haarlem, die momenteel twee zetels in de gemeenteraad heeft. Zij werkte als vrijwilliger in het bestuur van de partij. Daarnaast zet zij zich ook buitenparlementair in. 

Onze Partners

logo Voys Privacyfirst
logo greenhost
logo platfrm
logo AKBA
logo boekx
logo brandeis
 
banner ned 1024px1
logo demomedia
 
 
 
 
 
Pro Bono Connect logo 100
IIR banner

Volg ons via Twitter

twitter icon

Volg onze RSS-feed

rss icon

Volg ons op LinkedIn

linked in icon

Volg ons op Facebook

facebook icon