MnP Solutions: trotse sponsor van de Privacy Awards

Afgelopen jaar was het organisatieadviesbureau Molenaar&Plasman Solutions (MnP Solutions) een trotse sponsor van de Nederlandse Privacy Awards. Die awards worden uitgereikt op ons jaarlijkse congres, georganiseerd in samenwerking met ECP, om bedrijven en organisaties te belonen voor privacy-vriendelijke oplossingen en toepassingen. Op dit congres worden ook spraakmakende expert-lezingen en interviews gehouden.  Mede mogelijk gemaakt door MnP Solutions. Waarin onderscheiden zij zich?

Nederlandse Privacy Award
Nederlandse Privacy Award

We vroegen MnP Solutions wat hen dreef om de Nederlandse Privacy Awards te sponsoren. René Plasman (eigenaar): “Privacy is van groeiend belang, zowel voor consumenten als organisaties. Via de Privacy Awards laten we zien dat we hart hebben voor deze goede zaak. We helpen onze klanten op allerlei gebieden verder, door middel van privacy-vriendelijke oplossingen.”

René vervolgt: “Onze ‘MnP Privacy Hub’ beantwoordt specifieke vragen over privacy. Want hoe blijf je, in een steeds veranderende omgeving, optimaal invulling geven aan privacy-vraagstukken? De specialisten in onze Privacy Hub beantwoorden dit soort vragen in de meeste gevallen kosteloos (of geven vooraf een duidelijke kostenraming). Zo dragen wij als commerciële organisatie ook breder bij aan het verhogen van het privacy-niveau en privacy-bewustzijn van Nederlandse bedrijven en organisaties. Precies waar voor ons de Privacy Awards voor staan. Daarom hopen we ook de komende jaren sponsor te kunnen blijven van dit mooie initiatief.”

MnP Solutions adviseert bedrijven en organisaties op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. Vanuit een bedrijfskundig oogpunt. “Geen verslag voor in de kast, maar samen werken aan de bedrijfsvoering van morgen.”