Nieuwe bestuursleden Privacy First

Het bestuur van Stichting Privacy First is uitgebreid met drie nieuwe leden die hun sporen verdiend hebben qua know-how en werkervaring. We verwelkomen deze betrokken bestuurders van harte!

Nieuwe bestuursleden Privacy First
Nieuwe bestuursleden Privacy First | foto: Wim van der Spiegel

Guido Visman: bestuurder en penningmeester

Maakt zich zorgen over de structurele verwaarlozing van grondrechten door onze overheid. Is docent privacyrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen, en gespecialiseerd in collectieve schadevordering onder de AVG. Daarnaast heeft hij een technische, Delftse achtergrond, en is hij ruim 25 jaar actief geweest in de IT-industrie, waarvan een groot deel als ondernemer.

Jacqueline Stokman: algemeen bestuurslid

Wordt enthousiast van het leggen van ├ęchte verbindingen tussen personen en organisaties. Wil zich inzetten voor het samen bedenken en realiseren van concepten die leiden tot duurzame resultaten met maximale impact.

Sander Klous: algemeen bestuurslid

Is partner bij KPMG en hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam. Richt zich vanuit beide rollen op verantwoord gebruik van data, met risicobeheersing als belangrijkste aandachtspunt. Zijn voorliefde voor data ontwikkelde Sander in de hoge-energiefysica. Hij was lang werkzaam bij CERN en Nikhef.