Privacy First jaarverslag 2023

Hierbij publiceert Stichting Privacy First graag haar jaarverslag 2023: klik hierĀ om de pdf-versie te downloaden. In ons jaarverslag blikken we graag terug, maar ook een beetje vooruit. De maatschappelijke uitdagingen waar Privacy First zich mee bezighoudt zijn immers groot.

Gemakkelijk is ons werk nooit geweest, daarvoor is het krachtenveld waarin we opereren te groot, te complex en te dynamisch. Al meer dan 15 jaar werkt Privacy First continu, vaak als David vs. Goliath, aan een betere verankering van het recht op privacy in wetgeving en technologie. Soms met tegenslag, maar vaak ook met succes.

In ons jaarverslag leest u alles over onze voornaamste activiteiten in 2023 (met enkele vooruitblikken naar 2024), waaronder onze Nationale Privacy Conferentie en de Nederlandse Privacy Awards, onze politieke lobby en rechtszaken, onze projecten, evenementen en andere activiteiten.

In 2024 hoopt Privacy First te kunnen groeien en onze activiteiten verder te kunnen uitbreiden. Het recht op privacy staat op diverse terreinen immers onder enorme druk. Een krachtige organisatie als Privacy First is en blijft daarom noodzakelijk en uw steun als donateur of sponsor is daarbij onmisbaar. Klik HIER om donateur van Privacy First te worden!